België

 

fr nl gb

kleur-rijk

KLEUR-RIJK

www.kleur-rijk.be

Voorstelling van Kleur-rijk:

  • Waarom Kleur-rijk

Kleur-rijk, groep van Femma, is er voor vrouwen die een biculturele relatie hebben of hebben gehad. Kleur-rijk brengt vrouwen samen en geeft hen een steuntje in de rug.

  • Informatie geven

Kleur-rijk verspreidt informatie over de verschillende aspecten van gemengde relaties. Items als opvoeden, relaties, racisme of intercultureel leren komen aan bod. Afspraak daarvoor op onze workshops of meerdaagse vormingen Voor de juridische do’s en dont’s verwijzen we je door naar de juiste personen of instanties.

  • Ervaringen delen

Op onze laagdrempelige activiteiten zijn vrouwen van alle leeftijden en kleuren welkom. Ontmoeten en ervaring uitwisselen, daar gaat het om. Samen denken en beleven. Op zoek gaan naar antwoorden op grote en kleine vragen. Tijdens een losse babbel, een gezellige maaltijd of filmvoorstelling.

  • Visie verspreiden

Onze visie op kleurrijk samenleven steken we niet in de kast. We laten ons horen op meetings of congressen en nemen deel aan het maatschappelijk debat over de multiculturele samenleving.
Kleur-rijk draait op de belangeloze inzet van vrijwilligers. We zijn een afdeling van Femma en zijn ook lid van ECB (European Conference of Binational Relationships)

Contact:
KLEUR-RIJK
Nationalestraat 111
2000 Antwerpen (België)
Tel.: +32 (0) 477 84 71 52

Mail : info[at]kleur-rijk.be

Site: www.kleur-rijk.be

Facebook : https://www.facebook.com/pages/Kleur-rijk/122886007780904

 Publié par le 1 avril 2015